SUNA IN ROMANIA CU CEA MAI BUNA CALITATE SI CELE MAI MICI TARIFE
suna Romania RoConnect

SuccessIti multumim pentru inscrierea la RoConnect.
Datele au fost inregistrate cu succes si vor fi verificate in cel mai scurt timp posibil ( de obicei in maxim 24 de ore ). Dupa verificarea datelor si activarea contului, vei primi un email de confirmare cu toate informatiile legate de cont dupa care vei putea incepe sa utilizezi serviciile RoConnect.

Stiai ca oferim $10 credit cadou? Daca recomanzi serviciile noastre prietenilor/familiei, noi iti oferim $10 credit cadou pentru fiecare referinta! Pentru a primi creditul cadou, cei recomandati trebuie doar sa introduca numele tau in campul “Referinta” cand fac inscrierea online pe site-ul nostru la http://www.roconnect.com/deschide-cont-nou/

Iti recomandam:

•  RoConnect Help Center unde gasesti raspunsuri la multe intrebari legate de serviciile RoConnect: detalii servicii, plati, facturare,  setare speed dial, numar de Romania, informatii cont si multe alte raspunsuri.

Pagina RoConnect pe Facebook  –  “Like” pagina noastra pe Facebook si primesti mesaje cu promotii, noutati, informatii utile din domeniul telecom plus alte lucruri interesante.