SUNA IN ROMANIA CU CEA MAI BUNA CALITATE SI CELE MAI MICI TARIFE
suna Romania RoConnect

Numar de Romania

Ia-ti Numar de Romania si primesti un numar nelimitat de apeluri.

Familia, prietenii sau partenerii de afaceri te suna din Romania pe un numar de telefon romanesc cu tarif local pentru ei, iar tu primesti un numar nelimitat de apeluri pe telefonul de SUA sau Canada.

• Platesti doar $7.99 in schimbul unui numar nelimitat de apeluri.
• Raspunzi pe telefonul tau mobil sau fix din SUA sau Canada.
• Fara taxe, fara contract, fara taxe de anulare.
• Calitate excelenta a legaturilor telefonice si afisare Caller ID.

Cat ma costa pe mine?
• Un numar de Romania costa $7.99/luna si poti sa primesti un numar nelimitat de apeluri din Romania. Poti oricand sa renunti la numarul tau de Romania daca doresti, NU esti legat de un contract pentru o anumita perioada.

Cat ii costa pe cei care ma suna din Romania pe acest numar?
• Persoanele care te vor suna din Romania vor fi taxate la tariful practicat de catre operatorul de telefonie folosit de ei, iar apelul va fi considerat unul local.

Spune numarul tau de telefon romanesc prietenilor si rudelor din Romania si te vor putea suna cu tarif local. Este simplu de folosit dar mai ales ieftin.

Un Numar de Romania se poate adauga ( optional ) la oricare din serviciile noastre, “Quality Connect” sau “Low Cost Connect”. Numerele de Romania oferite de RoConnect.com sunt apelabile din Romania din retelele: Romtelecom, RDS, Orange, Vodafone, Zapp, Cosmote. (nu sunt apelabile din reteaua UPC-Astral)

Suna in Romania sau oriunde in lume
Ai calitate maxima si tarife minime!Numere de telefon internationale
RoConnect ofera numare de telefon in alte 50 de tari in afara de Romania. Cu ajutorul acestor numere virtuale, iti poti crea o prezenta "virtuala" in tara respectiva. Pe numarul tau virtual, primesti apeluri nelimitate gratuite din tara respectiva, iar apelurile sunt automat directionate catre numarul tau din SUA sau Canada. [ Contacteaza-ne pentru mai multe detalii ]