SUNA IN ROMANIA CU CEA MAI BUNA CALITATE SI CELE MAI MICI TARIFE
suna Romania RoConnect

Extra Optiuni

  • Suni de pe orice mobil sau telefon fix, fara PIN de acces si fara sa schimbi nimic la compania telefonica existenta
  • Functia de apelare rapida (sau "Speed Dial" ) iti permite apelarea unui numar de telefon prin apasarea unei singure taste fara a mai fi nevoie sa introduci numarul de destinatie de fiecare data. Functia "Speed Dial" se poate utiliza cand suni prin intermediul numerelor de acces.
  • Optiune de plata automata ( sau "Automatic payment" ) a facturilor pentru serviciile RoConnect. Plata automata se poate face de pe orice card Visa, Master Card, Discover sau American Express.
  • Adauga un Numar de Romania la contul tau RoConnect. Pentru doar $7.99 ia-ti un Numar de Romania la care familia, prietenii sau partenerii de afaceri te suna din Romania cu tarif local pentru ei, iar tu primesti un numar nelimitat de apeluri pe telefonul de SUA sau Canada. Fara taxe, fara contract, fara taxe de anulare. Calitate excelenta si Caller ID.
  • RoConnect iti ofera numere de Romania dar si numere virtuale din alte 50+ tari. Prin utilizarea unui numar de telefon virtual, o persoana sau o companie isi poate crea o prezenta in tara respectiva cu un cost extrem de redus, fara a fi nevoie de inchirierea unei linii telefonice fizice sau a unui birou in tara respectiva.


no tax

ZERO TAXE

Nu platesti absolut nici un fel de taxe lunare, taxe de conectare, taxe ascunse sau taxe federale. Platesti numai cat vorbesti !
small keypad

SUNI FARA PIN

Suni de pe orice mobil sau telefon fix, fara PIN de acces si fara sa schimbi nimic la compania telefonica existenta.
checkmark button

CALITATE 100%

Calitatea deosebita a apelurilor telefonice este realizata prin folosirea de legaturi telefonice directe cu Romania si alte tari.
dollar sign

TARIFE MINIME

Suna in Romania sau alte tari cu cele mai mici tarife si cea mai buna calitate. Rotunjire la minut a apelurilor.

Suna in Romania sau oriunde in lume
Ai calitate maxima si tarife minime!