SUNA IN ROMANIA CU CEA MAI BUNA CALITATE SI CELE MAI MICI TARIFE
suna Romania RoConnect

Despre Companie

RoConnect.com functioneaza in cadrul companiei Advanced Networks Corp. care are sediul in Chicago, Illinois, United States si oferim servicii de telefonie internationala din anul 2006

Cine si de ce a creat RoConnect.com?

RoConnect.com a fost creat in anul 2006 in Chicago, Statele Unite de catre un grup de colegi reuniti pe meleaguri americane, din nevoia de a comunica mai bine cu familiile noastre ramase in Romania.

Pentru ca variantele de a comunica cu familiile ramase in Romania nu erau pe masura nevoilor noastre personale de comunicare, iar putinele companii specializate pe legaturi telefonice cu Romania taxau tarife si “maintenance fees” dupa bunul plac pentru conexiuni de o calitate indoielnica, un grup de fosti colegi emigrati in SUA am decis sa infiintam o companie de telefonie “altfel”, asta insemnand un serviciu care sa ofere o calitate mult superioara fata de serviciile similare existente, corectitudine fata de clienti, fara nici un fel de taxe ascunse si afisarea clara a tarifelor.

La RoConnect am incercat continuu sa venim in intampinarea nevoilor de comunicare ale clientilor nostri. Multi dintre utilizatorii RoConnect au propria lor companie in SUA si prin interactiunile noastre zilnice cu clientii RoConnect, am realizat ca multi dintre ei au nevoie de servicii telefonice pentru propriile companii si de sfaturi pentru optimizarea costurilor legate de serviciile telecom.

De aceea in anul 2014 am creat serviciul business pentru companii denumit Vox Connect ( VoxConnect.com ), un serviciu bazat pe tehnologiile “cloud-hosted telecom” ( denumite si “cloud-based phone service”,  “cloud hosted VoIP” sau “cloud-hosted PBX” ) , serviciu care se adreseaza companiilor aflate in special in zona metropolitana Chicago.

Tehnologie, echipamente, legaturi telefonice

Pentru a putea oferii servicii de o calitate deosebita, la RoConnect utilizam numai “ingrediente” de cea mai buna calitate incepand de la echipamentele si software-ul propriu zis si pana la operatorii cu care colaboram.

Software – soft-ul pe care noi il utilizam pentru a oferii serviciile RoConnect este folosit de peste 30% din companiile de telecomunicatii din lume. Pentru orice probleme tehnice, configurari sau adaugare de noi optiuni avem suportul celor peste 150 de programatori care lucreaza continuu la imbunatatirea acestei platforme telecom.

Echipamente – toate echipamentele noastre sunt localizate intr-un data center pe coasta de est a Statelor Unite unde sunt gazduite si echipamentele catorva agentii guvernamentale ale SUA, din acest motiv accesul la echipamente este strict restrictionat si functionarea echipamentelor este garantata chiar si in timpul calamitatilor naturale ( data center-ul nostru a functionat fara intrerupere chiar si in timpul uraganului Sandy care a lovit partea de est a Statelor Unite in 2012).

Echipamentele noastre sunt monitorizate 24/7 de catre un group de ingineri specializati in telecomunicatii si majoritatea problemelor tehnice sunt rezolvate de multe ori inainte sa afecteze continuitatea serviciilor.

Legaturi telefonice – conexiunile telefonice pe care le utilizam sunt selectate si monitorizate cu mare atentie pentru a asigura o calitate cat mai buna a sunetului. Prin parteneriate directe cu operatori din Romania si restul lumii, putem sa facem fata oricarui volum de trafic din orice zi sau perioada a anului.

In prezent, marea majoritate a clientilor nostrii vin din recomandari si acest lucru ne arata faptul ca am reusit sa oferim ce ne-am propus la inceput, adica calitate si corectitudine.

Adresa noastra postala:
Advanced Networks Corp.
P.O. Box 46487
Chicago, IL 60646-0487
United States

Suna in Romania sau oriunde in lume
Ai calitate maxima si tarife minime!