SUNA IN ROMANIA CU CEA MAI BUNA CALITATE SI CELE MAI MICI TARIFE
suna Romania RoConnect

Deschide Cont Nou

Inscrie-te cu incredere:
1. Prin Termenii de utilizare , garantam ca daca nu esti multumit(a) de serviciile noastre nu vei fi taxat(a) pentru primele 30 de minute apeluri efectuate ( sau $2 ).
2. Prin Nota de confidentialitate, garantam ca informatiile colectate nu vor fi impartite cu alte companii, vandute sau facute publice ci vor fi utilizate in exclusivitate pentru a oferi serviciile RoConnect.

Alege locatia

Informatii contact

Alege serviciul dorit

Quality Connect - calitate super, tarife avantajoase, abonament lunar zero.
Low Cost Connect - calitate normala, cel mai mic tarif posibil, abonament lunar zero.
Best Connect - calitate super, cel mai bun raport calitate/pret, 200 minute incluse lunar cu Romania fix/mobil, $4.99 / luna.

Alege optiuni

Introdu numerele tale de telefon de la care vei suna in Romania/International.
Poti modifica numerele inregistrate si poti adauga gratuit cate numere ai nevoie si dupa activarea contului.
Doresc sa adaug un numar de Romania ( cost lunar: $7.99 ) pentru a primi apeluri nelimitate din Romania in SUA/Canada.
Alege judetul din care doresti numarul de Romania
Doresc sa adaug gratuit optiunea RoConnect VoIP pentru a suna prin 3G/WiFi de pe smartphone (iPhone, Android)

Informatii plati

De ce trebuie sa inregistrez informatiile de card?
• Pentru a incepe sa utilizezi serviciile RoConnect nu este nevoie sa cumperi credit in avans, iar de pe card-ul inregistrat ( online sau prin telefon ) nu se taxeaza nimic la inscriere.
• Practic, noi iti oferim credit pentru a suna, iar la sfarsitul fiecarei luni primesti prin email o factura detaliata pentru convorbirile avute. Factura o vei putea plati online cu orice credit/debit card sau Paypal.
• Daca factura pentru apelurile deja efectuate nu este platita pana la data limita, cartea de credit inregistrata va fi automat taxata pentru ca serviciul tau sa nu fie intrerupt din cauza neplatii la timp a facturii.
• Aceasta forma precum si orice alta tranzactie cu orice metoda de plata RoConnect este securizata si ofera siguranta maxima!
Daca nu doresti sa inregistrezi informatiile de card online si doresti sa te contactam pentru a le inregistra prin telefon, selecteaza aceasta optiune. Daca doresti alte metode de verificare a contului pentru ca nu ai un credit card dar esti interesat in serviciile RoConnect, selecteaza aceasta optiune. Daca selectezi aceasta optiune veti primi prin email niste oferte de plata pre-paid prin care poti folosi serviciile RoConnect. Inregistreaza online informatiile de credit card
Inregistreaza prin telefon informatiile tale
 
Sunt de acord cu termenii din Contractul de Servicii

Scrieti rezultatul formulei Captcha
Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

SiteLock