SUNA IN ROMANIA CU CEA MAI BUNA CALITATE SI CELE MAI MICI TARIFE
suna Romania RoConnect

Plata serviciilor

Pentru a utiliza serviciile RoConnect.com nu este nevoie sa cumperi credit in avans.

• Practic, noi iti oferim un credit iar la sfarsitul fiecarei luni primesti prin email o factura detaliata pentru convorbirile avute. Factura o vei putea plati online cu orice credit/debit card sau cont Paypal.

• Pentru ca serviciile RoConnect nu se platesc in avans, iar plata serviciilor se face dupa ce acestea au fost utilizate, la inscriere trebuie sa inregistrezi o carte de credit drept garantie.

• Daca factura pentru apelurile deja efectuate nu este platita pana la data limita ( data de 15 a fiecarei luni ), atunci cartea de credit inregistrata va fi automat taxata pentru ca serviciul tau telefonic sa nu fie intrerupt din cauza neplatii la timp a facturii.

• Daca balanta contului tau ajunge la limita de credit alocata, inainte de trimiterea facturii lunare, esti anuntat(a) prin email ca ai ajuns la limita de credit alocata si pentru a putea folosi contul tau RoConnect in continuare, card-ul inregistrat la cont va fi automat taxat pentru aceasta balanta. Toate tranzactiile si apelurile efectuate sunt afisate pe factura lunara.

 

Cum sunt protejate informatiile mele daca deschid un cont RoConnect?
• Prin Nota de Confidentialitate, Advanced Networks Corp. garanteaza ca informatiile colectate nu vor fi impartite cu alte companii, vandute sau facute publice ci vor fi utilizate in exclusivitate pentru a oferi serviciile RoConnect.
• Echipamentele pe care le utilizam sunt localizate in data center-ul nostru din SUA, unde securitatea echipamentelor este garantata 100% iar accesul fizic la echipamentele RoConnect este strict restrictionat.
• Informatiile cartilor de credit sunt salvate in format encriptat prin conexiuni securizate, iar reprezentantii nostrii au acces doar la ultimele patru cifre ale cartiilor de credit inregistrate. Tranzactiile sunt procesate in siguranta prin FirstData, unul dintre cei mai mari procesori de tranzactii din SUA.
• Accesul la informatiile de cont, este protejat prin user name/password, cu monitorizarea IP-ului de la care se incearca logarea iar IP-urile cu incercari multiple nereusite sunt automat blocate.

Suna in Romania sau oriunde in lume
Ai calitate maxima si tarife minime!


SiteLock

Solution Graphics Official PayPal Seal