SUNA IN ROMANIA CU CEA MAI BUNA CALITATE SI CELE MAI MICI TARIFE
suna Romania RoConnect

Avantajele RoConnect

Fiecare dintre noi avem preferinte si nevoi diferite pentru a comunica cu familia sau prietenii din Romania / international si datorita dezvoltarii tehnologiei VoIP din ultimii ani, exista extrem de multe variante de servicii pe care le putem utiliza: in functie de tarifele oferite, in functie de modul de utilizare (cartele, acces de pe mobil, smartphone, PC),  in functie de functiile aditionale oferite ( speed dial, auto payments, servicii conexe, etc) sau pur si simplu in functie de ce folosesc si alti cunoscuti ai nostri.

Totusi, de ce sa alegi Roconnect?
Raspunsul este simplu:
pentru ca iti putem oferi cele mai complete si cele mai de calitate servicii de telefonie pentru a suna in Romania / international cu acces de pe orice telefon, smart-phone sau PC.

Optiuni Servicii oferta noastra de servicii este unica pe piata telecomunicatiilor din SUA/Canada fiind singura companie care oferim servicii cu tarife separate in functie de calitatea legaturilor telefonice:
• Utilizatorii care prefera sa aiba o calitate cat mai buna pot alege serviciul “Quality Connect”  care ofera o calitate cu mult mai buna decat a cartelelor telefonice sau a altor servicii similare.
•Utilizatorii care prefera sa sune cu cel mai mic tarif, pot opta pentru serviciul  “LowCost Connect”.

Calitate: serviciul telefonic RoConnect ofera cele mai bune conexiuni posibile prin legaturi directe catre Romania si tehnologie de ultima generatie. RoConnect detine propria insfrastuctura, echipamentele localizate in cel mai mare DataCenter din Chicago fiind monitorizate 24/7.

Tarife minime, Taxe Zero: serviciul RoConnect.com a fost conceput sa serveasca comunitatea romaneasca din SUA si Canada si ofera tarife foarte atractive la convorbirile spre si dinspre Romania. Pe langa asta, nu exista nici un fel de taxe, taxe suplimentare sau taxe de conectare. RoConnect.com iti ofera o tarifare corecta si exacta, cu facturare detaliata, cu acces online in timp real la toate convorbirile si cu un program de referinte foarte avantajos.

Suni de pe orice mobil sau telefon fix: fara sa schimbi compania telefonica existenta, ai acces la reteaua RoConnect de pe orice telefon fix sau mobil, cand esti in masina, plecat in concediu sau la serviciu. Nu esti legat de calculator sau de internet, nu ai de instalat nici un fel de echipament aditional sau software pe computer.

Speed Dial:  cu o singura tasta poti sa apelezi numerele favorite.

Numar de Romania cu apeluri nelimitate: prietenii, rudele sau partenerii de afaceri te pot suna din Romania cu tarif local. Apelurile primite din Romania pe numarul tau romanesc sunt automat directionate catre telefonul tau, oriunde in lume.

Suna gratis: recomanda-ne prietenilor si suna gratuit in Romania sau oriunde in lume. Primesti un credit de $10 pentru fiecare prieten al tau recomadnat si inscris la RoConnect. Cu cat mai multi din prietenii tai se inscriu la RoConnect, cu atat factura ta lunara va fi mai mica sau chiar zero.

Confidentialitate: RoConnect.com mentine o politica de sticta confidentialitate a datelor tale personale. Datele personale sunt colectate numai cu acordul tau, iar informatiile colectate nu sunt folosite de nici o terta parte. Nu inchiriem, nu vindem si nu dezvaluim tertilor aceste informatii in nici un fel.

Plati online: plata serviciilor RoConnect se face online, folosind un card de credit VISA®, MasterCard® , American Express® sau prin sistemul de plati PayPal®, prin conexiuni securizate.

Portalul Suport: in portalul Support, gasesti raspunsuri la foarte multe intrebari legate de serviciile RoConnect si poti contacta online serviciul nostru de relatii cu clientii. Toate mesajele trimise catre RoConnect Customer Care, le poti urmari online sau prin email.

Serviciu Clienti in SUA: disponibil atat in limba romana cat si in limba engleza si accesibil prin email, telefon local sau Toll free. Reprezentantii RoConnect te pot ajuta cu orice fel de intrebari legate de contul tau, atat la inscriere cat si dupa deschiderea contului.

Avantaje fata de alte metode de comunicatii: calitate net superioara cartelelor telefonice clasice si disponibilitate maxima in weekend, nu exista nici un fel de taxe suplimentare sau de conectare, nu esti legat de internet si nu ai de instalat software pe computer, poti suna orice numar de telefon din Romania sau orice alta tara, primesti minute gratuite la inscriere.

Deschide Gratuit un Cont Nou

Dupa inscriere, recomanda RoConnect prietenilor tai. Pentru fiecare prieten recomandat si inscris la RoConnect, primesti automat $10 credit in contul tau. Poti avea oricate referinte, creditul pe care il oferim este NELIMITAT!Ai intrebari legate de serviciile RoConnect?
• Cauta in RoConnect Help Center raspunsul la intrebarea ta pentru a vedea daca nu este deja afisat.
• Trimite-ne un mesaj online: click pe butonul Help din stanga paginii
• Trimite-ne un email la info (at) roconnect.com
• Suna la 1.847.423.0601 sau toll free 1.866.662.4965