SUNA IN ROMANIA CU CEA MAI BUNA CALITATE SI CELE MAI MICI TARIFE
suna Romania RoConnect

Legaturi telefonice cu calitate normala sau super?

Inca din anul 2012, pentru a acoperi diverse nevoi de comunicare cu Romania si restul tarilor, la RoConnect.com au fost introduse servicii care ofera legaturi telefonice cu calitate super ( extraordinar de buna ) si servicii care folosesc legaturi telefonice cu calitate normala ( calitate buna ).

Tarifele si denumirile serviciilor noastre sunt separate in functie de aceste legaturi telefonice: conexiunile telefonice facute prin serviciile Quality Connect si Best Connect sunt realizate prin legaturile telefonice cu calitate extraordinar de buna, iar conexiunile telefonice facute prin serviciul Low Cost Connect sunt realizate prin legaturile telefonice cu calitate normala.

Care este diferenta intre conexiunile Super si conexiunile Normale?

Conexiunile cu calitate super ( utilizate si de majoritatea operatorilor traditionali de telefonie ) sunt realizate prin legaturi telefonice directe, fara companii intermediare, cu operatorii de telefonie din Romania si din alte tari, acestea fiind cele mai bune legaturi telefonice posibile pentru servicii VoIP.  RoConnect.com este una dintre putinele companii de telefonie VoIP care foloseste acest gen de conexiuni pentru a realiza legaturi telefonice internationale. Acest fel de conexiuni ofera multe avantaje fata de conexiunile Standard:

  • calitate deosebita a sunetului si a conexiunilor, realizata prin legaturi directe cu operatorii de telefonie din Romania si alte tari
  • calitate mult superioara cartelelor telefonice sau a altor servicii similare
  • disponibil in perioadele aglomerate ( weekend, sarbatori )
  • apelurile pot avea o durata lunga, fara intreruperi

Conexiunile cu calitate normala sunt realizate prin companii de telefonie intermediare, au un tariff mai scazut dar si o calitate ceva mai scazuta fata de conexiunile premium. Pentru a putea sa oferim o calitate satisfacatoare si la acest gen de conexiuni, la RoConnect monitorizam in permanenta calitatea traficului prin aceste conexiuni.  Majoritatea companiilor care ofera servicii de telefonie cu Romania/international, folosesc acest gen de conexiuni telefonice Standard.

  • calitate buna a sunetului, superioara cartelelor telefonice
  • nu se afiseaza Caller ID pe telefonul celui apelat
  • disponibil in perioadele aglomerate ( weekend, sarbatori ) dar este posibil sa apara probleme de conectare in aceste perioade
  • nu se pot efectua apeluri cu durata mai lunga de 60 minute

Dupa cum se vede din descrierea conexiunilor telefonice prin care apelurile ajung la destinatie, cu RoConnect ai optiuni reale in alegerea unui serviciu telefonic pentru a suna in Romania/international. Alege serviciul “Quality Connect” sau “Best Connect” daca doresti sa ai cea mai buna calitate a sunetului si avantajele descrise sau alege “LowCost Connect” daca te intereseaza sa suni cu cel mai mic tarif.

Daca ai orice fel de intrebari si/sau sugestii sau daca ai deja un cont RoConnect si doresti sa faci orice fel de schimbari la serviciul tau, te rugam sa ne contactezi prin email la info(@)roconnect.com sau telefon 1.847.423.0601