SUNA IN ROMANIA CU CEA MAI BUNA CALITATE SI CELE MAI MICI TARIFE
suna Romania RoConnect

Suna Romania Gratuit – 5 USD credit cadou

La RoConnect.com nu este nevoie sa cumperi credit in avans pentru a putea suna in Romania/international, iti oferim noi 5 USD credit gratuit la deschiderea unui cont nou. Practic, poti suna aproximativ 110 minute gratuit catre orice telefon fix din Romania sau aproximativ 35 de minute catre orice telefon mobil din Romania!

Cum poti utiliza acest credit gratuit si cum se aplica contului tau RoConnect?
La serviciul RoConnect nu este nevoie sa cumperi credit in avans pentru a suna in Romania ( cu exceptia planului Prepaid Connect), plata pentru minutele utilizate se face la sfarsitul fiecarei luni in functie de minutele vorbite in acea luna.

Cand deschizi un cont RoConnect, la contul tau este aplicat automat creditul promotional de 5 USD fara sa fie nevoie sa faci nimic in plus. Dupa activarea contului, poti suna in Romania/international cat ai nevoie ( nu esti limitat la cei 5 USD ), iar la sfarsitul lunii vei primi o factura detaliata prin email pentru minutele utilizate. Din suma totala a facturii tale, se vor scadea cei 5 USD oferiti ca si credit gratuit.

De ce oferim acest credit gratuit?
Pentru ca suntem convinsi ca vei fi multumit(a) de calitatea legaturilor telefonice cu Romania, iti oferim acesti 5USD pentru a te convinge si tu ca merita sa folosesti RoConnect.