SUNA IN ROMANIA CU CEA MAI BUNA CALITATE SI CELE MAI MICI TARIFE
suna Romania RoConnect

RoConnect comparativ cu servicii similare

Stim ca ai multe optiuni pentru a suna in Romania sau alte tari. Pentru a te convinge ca merita sa folosesti RoConnect, citeste mai departe:

RoConnect comparativ cu servicii gen Yahoo Voice, Skype, Google Voice

  • cu RoConnect nu este nevoie sa stai legat de calculator sau internet pentru a suna in Romania, poti suna de oriunde, oricand si de pe orice telefon.
  • cu RoConnect poti suna si de pe iPhone, de oriunde ai acces la internet prin WiFi/3G.
  • tarifele RoConnect pentru a suna pe un telefon fix sau mobil sunt in general cu 50% mai mici decat ale serviciilor listate mai sus.

Calitatea legaturile telefonice oferite de RoConnect comparativ cu servicii similare:
Pentru a putea oferi cele mai bune legaturi telefonice posibile, folosim numai conexiuni “premium” atat catre Romania cat si catre restul destinatiilor internationale.

Principala noastra deosebire deosebire fata de companii similare este ca nu incercam sa atragem clienti prin afisarea unor tarife mici (practica altor companii pentru a atrage clienti noi) ci prin calitatea serviciilor oferite, corectitudine fata de clienti si afisarea clara a tarifelor. Faptul ca majoritatea clientilor nostrii vin prin recomandari de la clientii vechi indica gradul ridicat de satisfactie al utilizatorilor RoConnect, iar acest lucru nu ar fi posibil daca serviciile oferite de noi nu ar fi de cea mai buna calitate.

Tarifele practicate de RoConnect comparativ cu servicii similare:  multe companii care ofera servicii de telefonie cu Romania, incearca sa atraga cat mai multi clienti prin afisearea unor tarife foarte mici pe minut, dand impresia unui serviciu extrem de ieftin si avantajos. Din pacate, aceste companii isi fac o reclama falsa pentru ca in marea majoritate a cazurilor nu afiseaza si taxele cu care clientii sunt taxati in final.

Clientii acestor companii sunt pacaliti ca au un tarif mic pe minut dar in realitate ajung sa plateasca 30- 40% mai mult fata de tariful cu care aceste companii isi fac reclama. In plus, majoritatea acestor companii folosesc cele mai ieftine conexiuni posibile iar calitatea convorbirilor telefonice este mult mai slaba decat cea oferita de RoConnect.

Noi suntem convinsi ca vei fi multumit(a) de calitatea legaturilor telefonice si iti oferim $5 credit cadou la deschiderea unui cont nou pentru a te convinge si tu ca merita sa folosesti RoConnect.