SUNA IN ROMANIA CU CEA MAI BUNA CALITATE SI CELE MAI MICI TARIFE
suna Romania RoConnect

Reducere semnificativa de tarife !

Suntem extrem de incantati sa anuntam ca suntem singura companie din diaspora care ofera tarife in functie de calitatea legaturilor telefonice, fara absolut nici un fel de taxe lunare si absolut nici un fel de taxe ascunse.

Alege “Quality Connect” daca ai nevoie de cea mai buna calitate sau alege “LowCost Connect” daca te intereseaza sa suni cu cel mai mic pret.


Tarife Low Cost Connect – deschide cont online

Prefix
Destinatie
Tarif NOU Centi/Minut
4021 Romania Fix Romtelecom Bucuresti
1.4
402 Romania Fix Romtelecom
1.4
403 Romania Fix RDS/UPC
1.4
407 Romania Mobil – Orange, Vodafone, Cosmote, altii
3.5

 

Tarife Best Connect – deschide cont online

Prefix
Destinatie
Tarif NOU Centi/Minut
4021 Romania Fix Romtelecom Bucuresti
2.5
402 Romania Fix Romtelecom
2.5
403 Romania Fix RDS/UPC
2.5
407 Romania Mobil – Orange, Vodafone, Comsote, altii
5.5
Quality Connect

Serviciul “Quality Connect” este, dupa cum ii spune si numele, un serviciu care asigura cea mai buna calitate posibila pentru legaturile internationale. Legaturile telefonice pentru acest serviciu sunt realizate prin conexiuni directe catre retelele din Romania sau alte tari, au o calitate extrem de ridicata, sunt disponibile chiar si in perioadele aglomerate ale sarbatorilor si transmit Caller ID-ul telefonului pana la destinatie. Majoritatea clientilor nostri prefera acest gen de servicii si le oferim sub numele de “Quality Connect”.

LowCost Connect

Serviciul “LowCost Connect” este un serviciu prin care oferim cele mai mici preturi pe minut pentru convorbirile cu Romania sau alte tari. Legaturile telefonice pentru acest serviciu sunt realizate prin conexiuni “standard” care au o calitate ceva mai scazuta a sunetului fata de “Quality Connect” si nu transmit Caller ID catre Romania. Acest gen de conexiuni sunt folosite de majoritatea companiilor care ofera servicii similare de comunicatii.