SUNA IN ROMANIA CU CEA MAI BUNA CALITATE SI CELE MAI MICI TARIFE
suna Romania RoConnect

Numere de Telefon Virtuale din 50 de tari

La RoConnect.com cautam incontinuu sa adaugam servicii care sa ajute atat persoanele fizice cat si companiile, sa aiba acces la servicii de comunicatii de ultima generatie.

Prin parteneriate cu companii din lumea intreaga, RoConnect.com iti poate acum oferi numere de telefon din peste 50 de tari. Cand un numar de telefon RoConnect din una din cele 50+ de tari este apelat, carrier-ul local din tara respectiva trimite apelul catre reteaua RoConnect, iar mai departe noi trimitem apelul catre clientii nostrii.

Prin utilizarea unui numar de telefon virtual, o persoana sau o companie isi poate crea o prezenta in tara respectiva cu un cost extrem de redus, fara a fi nevoie de inchirierea unei linii telefonice fizice sau a unui birou in tara respectiva. In acest mod, prietenii, familia sau partenerii de afaceri te pot contacta cu un cost local pentru ei iar tu raspunzi pe telefonul tau existent oriunde in lume!!

Optiunile de utilizare a numerelor de telefon virtuale sunt multiple:

1. apelurile primite pe aceste numere pot fi directionate catre orice telefon fix sau mobil

2. apelurile primite pe aceste numere pot fi directionate  catre echipamente VOIP. daca echipemntuil VoIP nu este disponibil, apelurile se pot trimite catre orice telefon fix sau mobil.

Prin utilizarea de numere virtuale, oricine isi poate crea o prezenta locala in tara/orasul respectiv fara ca efectiv sa locuiasca sau sa aiba un birou acolo.