SUNA IN ROMANIA CU CEA MAI BUNA CALITATE SI CELE MAI MICI TARIFE
suna Romania RoConnect

Functia “Automatic payment”

Automatic Payment

O intrebare pe care o primim des de la utilizatorii RoConnect este daca oferim optiunea de “automatic payment” pentru plata facturilor.  Raspunsul este da, aceasta optiune este disponibila si se poate seta foarte simplu.
Tot ce ai de facut este sa inregistrezi si sa mentii un numar de card valabil la contul tau RoConnect ( vezi intrebarea “Cum pot inregistra/schimba numarul de credit card… “) din pagina “Intrebari Frecvente”. La sfarsitul fiecarei luni, primesti factura prin email si ai optiunea sa o platesti online. Daca factura nu este platita pana la data limita ( due date ), atunci plata se va face automat de pe card-ul inregistrat la cont.

Deasemenea, daca balanta contului tau ajunge la limita de credit alocata contului tau inainte de trimiterea facturii lunare, esti anuntat(a) prin email ca ai ajuns la limita de credit alocata si pentru a putea folosi contul tau RoConnect in continuare, card-ul inregistrat la cont va fi automat taxat pentru aceasta balanta. Toate tranzactiile si apelurile efectuate sunt afisate pe factura lunara.