SUNA IN ROMANIA CU CEA MAI BUNA CALITATE SI CELE MAI MICI TARIFE
suna Romania RoConnect

Cine Suntem

RoConnect.com este o companie cu sediul in Chicago, infiintata in anul 2006 pentru a facilita legaturi telefonice de cea mai buna calitate spre si dinspre Romania.

Pentru ca variantele de a comunica cu familia ramasa in Romania nu erau pe masura nevoilor noastre personale de comunicare, iar putinele companii specializate pe legaturi telefonice cu Romania in acea perioada taxau tarife si “maintenance fees” dupa bunul plac pentru conexiuni de o calitate indoielnica, un grup de romani emigrati in SUA am decis sa infiintam o companie de telefonie “altfel”, asta insemnand un serviciu care sa ofere o calitate mult superioara fata de serviciile similare existente, corectitudine fata de clienti, fara nici un fel de taxe ascunse si afisarea clara a tarifelor.

Pentru a putea realiza ce ne-am propus, am decis sa utilizam numai “ingrediente” de cea mai buna calitate incepand de la echipamentele si software-ul propriu zis si pana la operatorii cu care colaboram.  Bineinteles ca din 2006 si pana in prezent, am fost nevoiti sa facem multe modificari si ajustari dar ne straduim in continuare sa mentinem aceeasi idee cu care am inceput.

Echipamentele pe care le utilizam sunt monitorizate 24/7 si majoritatea problemelor tehnice sunt rezolvate inainte sa afecteze continuitatea serviciilor. Toate echipamentele sunt localizate in data center-ul nostru din SUA unde accesul este strict restrictionat si functionarea echipamentelor este garantata chiar si in timpul calamitatilor naturale ( data center-ul nostru a functionat fara intrerupere chiar si in timpul uraganului Sandy care a lovit partea de est a Statelor Unite in 2012).

Conexiunile telefonice pe care le utilizam sunt selectate si monitorizate cu atentie pentru a asigura o calitate cat mai buna a sunetului. Prin parteneriate directe cu operatori din Romania si restul lumii, putem sa facem fata oricarui volum de trafic din orice zi sau perioada a anului.

In prezent, marea majoritate a clientilor nostrii vin din recomandari si acest lucru ne arata faptul ca am reusit sa oferim ce ne-am propus la inceput, adica calitate si corectitudine. Daca initial utilizatorii RoConnect se aflau numai in zona metropolitana Chicago, acum avem utilizatori pe tot teritoriul Statelor Unite (inclusiv Alaska si Hawaii), Canada, Spania, Italia, Anglia, Belgia, Romania si chiar China.